Cautare

519 de rezultate pentru "oroveanu cornel" (3.36 secunde)
Directorul demisionar de la ANIF a mai precizat ca, probabil, locul sau la Agentia Nationala pentru Imbunatatiri Funciare va fi preluat de Cornel Popa, actualul director al Directiei Agricole si de Dezvoltare Rurala Dolj.Renuntand la calitatea de membru al partidului, Iancu va pierde si calitatea de consilier judetean.
In ciuda relatiilor incordate existente la nivel judetean intre pedelisti si pesedisti, la instalarea noului subprefect, ex-membru al PD-L, a fost prezent presedintele Organizatiei Judetene Gorj a PSD, Florin Carciumaru, si vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ) Gorj, Cornel Popescu.
Sportivi cu mintea sau cu muschii Reprezentantii Corpului National al Politistilor au acordat celor mai merituosi politisti ai judetului - in fruntea carora s-a aflat comisarul-sef Cornel Tomescu, seful Sectiei 5 Politie Craiova - plachete prin care li se recunosc meritele profesionale deosebite.
La Dolj - Cornel Corcoveanu a primit 74,25 puncte, in timp ce fostul comisar-sef adjunct Dumitru Iordache nu s-a prezentat la evaluare.
Probabil pentru a risipi eventualele zvonuri rautacioase, conform carora numirile s-au facut pe criterii politice, prefectul Florin Stancu a declarat ca proaspetii directori ai Garzii Financiare, Liviu Mihai Dumitrascu - director coordonator si Cornel Corcoveanu - director adjunct, si-au castigat functiile in baza unor concursuri de proiecte organizate de minister, proiecte in urma carora celor doi sefi le-au fost evaluate "cunostintele si abilitatile de management".
Dupa ce a fost testat cu aparatul Drager, Ion Nita a prezentat o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur in aerul expirat. Avocatul sau este Cornel Popescu, fratele decanului Baroului Constanta, Ion Popescu. (I. ZAGONEANU)
Lista intocmita de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta este formata din Rusescu Gigi Cristian, Mircea Daniel Andrei, Cadir Elvin, Maxim Dumitru Iulian, Vuap Enis, Calugaru Andrei Bogdan, Condulet Liviu Iulian, Cristian Cosmin, Dragut Marian, Ciolpan Paul Mihai, Iavn Marius, Tulai Ervin, Ivanov Alexandru, Cociu Daniel, Mantoc Alexandru Tiganus Razvan Viorel, Draghici Cornel Ionut, Trifanov Anatoli, Aldea Marian, Mihale Laurentiu Dan, Ciubotaru Marian Gabriel, Cojocaru Bogdan Lucian, Enache Ciprian, Radulescu Gheorghe Gabriel, Manea MIHAI Alexandru, Chisoiu Marian Adrian, Nazarovici Cristian, Ganut Romeo Georgian, Zorila Ion, Osman Edvin, Gherlan Cristina, Busuioc George, Gilca Florin Marius, Costea Gheorghe, Nituleac George Eduard, Scurtu Razvan.
De asemenea, reputatul jurnalist Cornel Nistorescu a spus despre madam Udrea-Cocos ca-i "Spaima Putii". Deh, strugurii sunt acri. Elena Udrea (n.
Punand capac la toate, Prefectura Dolj - pastorita pe atunci de Cornel Mondea - a avizat pentru legalitate, in mod inexplicabil, hotararea amintita, cu toate ca ea contravenea legislatiei rutiere nu doar la acea data, ci si astazi.
249, din care voturi 'pentru' - 112, voturi contra - 137", a spus, de la tribuna Parlamentului, Cornel Popa, secretar al Senatului.
Cornel Ivanciuc publica un articol intitulat "Onorabilul domn Honorius", despre perechea masculina din politica a mezinei presedintelui, pe care il puteti citi in continuare.
Potrivit ordinii de zi, doua dintre proiectele propuse pentru discutii si aprobare se refera la vacantarea postului de vicepresedinte al Consiliului Judetean Gorj, ocupat de pesedistul Cornel Popescu, precum si alegerea altui vicepresedinte.
Aristotel Cancescu, Daniel Chitoiu, Mircea Diaconu, Victor Paul Dobre, Relu Fenechiu, Raducu Filipescu, Lucian Iliescu, Rares Manescu, Vlad Moisescu, Norica Nicolai, Cornel Popa, Dan Radu Rusanu, Romeo Stavarache, Varujan Vosganian si Mihai Voicu.
Astfel, daca va ramane in arest preventiv sase sau mai multe luni consecutiv, asa cum i s-a intamplat, de exemplu, lui Cornel Penescu, lui Solomon i se poate aplica litera d din articolul 15, "imposibilitatea de a o fi exercitat pe o perioada mai mare de sase luni consecutive, cu exceptia cazurilor prevazute de lege", coroborat cu articolul 17.
El a negat acuzatiile de mita care i se aduc si a afirmat ca are o avere mare si ca nu ar fi avut nevoie de banii lui Cornel Penescu, mai ales ca stia ca acesta este prieten cu "dusmanul" sau Adrian Mititelu, finantatorul echipei Universitatea Craiova.
Cu tot acest sistem, mergeti si vedeti cate persoane neavenite sunt in sectii", a spus Cornel Enache, managerul Spitalului Judetean.
Milosteanu i-a luat locul lui Cornel Popescu, care, din motive medicale, a renuntat la functiile de conducere din politica si din administratie.
Seful UNPR Alba va fi Cornel Suciu, fost membru PD-L si PSD, candidat in 2004 pentru Senat pe listele PSD.
Cornel Mondea, fost prefect, in prezent retras din politica, ar fi fost una dintre variante, infirmata insa chiar de el.
Cornel Mondea, fost prefect, in prezent retras din politica, ar fi fost una dintre variante, infirmata insa chiar de el.
google-analytics.com